Hogyan kell pontosan értelmezni a t-mobil előfizetést, és kamatmentes részleteket?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni telefont, kb 40-50E ft között gondolkozok. Melyik a legolcsóbb előfizetés? Mennyi időre, illetve a telefonokért egyből kell fizetni, vagy akkor azt is lehet vele részletre venni? Lehet hogy hülye vagyok, csak nem vágom ezeket a dolgokat :D2013. jún. 11. 18:20
11/11 anonim válasza:
Én t-mobile-os vagyok, részletre hoztam telefont és egyáltalán nem kellett semmilyen előleget fizetni.
Az előfizetést jól leírták, csak a példaként említett 3200 Ft az csak a havidíj, nem annyit fogsz fizetni, hanem annyit, amennyit beszélsz... De ha nem használod, azt akkor is ki kell fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!