Mesélnetek kicsit a WP8-rol?
Hát nem olyan mint az android.
Torrentről nem hallottam, hogy le lehet rá tolni bármit, van a telefonon a piactér alkalmazás, azzal lehet telepíteni. Buherálni nem nagyon lehet, nem is nagyon kell, mert stabil, ebből a szempontból biztosan veri a robotot.
Megéri-e váltani ? Próbálj ki egy ilyen telefont, és tudni fogod. Számomra sokkal jobb oprendszer a wp, mint a többi, de ez az én tapasztalatom.
Hát a WP7-re csak kinézetben hasonlít.Mivel a WP7 CE kernel-re épül,a WP8 NT kernel-re.Gyakorlatilag utóbbi nem is előbbi frissítése,hanem egy másik rendszer.Az iOS-t,és a WP8-at is fel lehet törni,és akkor működik a buhera:),csak nehezebb,mint az Androidot,ezért kevesen próbálják meg.Filmet,zenét,képet persze áthúzhatsz a pc-ről,a telefonra.Alkalmazásokat,játékokat viszont csak a marketről.
Az Androidra semmiben sem hasonlít szinte,az előnye az hogy általánosságban elmondható,hogy jobban van optimalizálva,kisebb a rendszerigénye,stabilabb rendszer,mint a droid.A csempe világa meg kinek bejön,kinek nem.Azért ha belakod,jobban néz ki,mint gyári állapotában.Ismerősöm kérdezett rá az én belakott WP-mre,hogy "ez főzött teló?Mondom nem,csak be van lakva"Ekkora lehet az eltérés a kirakatban lévő full gyári metro csempés felület,és egy belakott közt.Szerintem csak ezért mondják hogy rondák a csempék,mert WP-re semmit nem telepítenek előre.Úgy vannak vele,ami kell majd leszeded marketről.Androidra ugye előre van telepítve Youtube,Twitter,Facebook stb. kis kutya füle is.WP-n az alap telefon alkalmazásokon kívül,talán az Office,Nokia Navi(nokia esetében),azt csókolom.Androidos HTC-ken meg még zseblámpa app is van gyárilag előre telepítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!