Budapesten hol érdemes kiüttetni a telefonomat? Egyáltalán mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Szeretnék megbízható helyre menni. Köszönöm.2009. okt. 9. 19:41
1/5 anonim válasza:
a telefon kiütése max 8 év szabadságvesztéssel sújtható
2/5 anonim válasza:
A szolgáltatódnál is megcsináltathatod,attól függően alakul az ára,hogy hány éves a készüléked.
3/5 A kérdező kommentje:
Ahha, miért is? Biztos nagyon naív vagyok, de nem igazán értem. Ha 3-4 éve megvettem egy készüléket és már nem vagyok a szolgáltató előfizetője sem...
2009. okt. 9. 20:04
4/5 anonim válasza:
A kérdésedből itélve valamikor az egyik szolgáltatótól vetted a nem kártyafüggetlen készülékedet.Most ebbe ,egy másik szolgáltató kártyáját szeretnéd belenyomicolni.De nyilván előtte ki kéne függetleníteni a telód. Tehát ha beviszed ahhoz a céghez a telót amelyiknek a kártyájával a jövőben használni szeretnéd ,Őnekik rögtön érdekük lesz a kifüggetlenítés és megfogják oldani ,hivatalosan,díjazásért.Az már más tészta,hogy azért teneked kell kifizetni,hogy az ő ügyfelük tudjál lenni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. okt. 10. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!