Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 820 vagy iPhone...

Nokia Lumia 820 vagy iPhone 4/iPhone 4s?

Figyelt kérdés
Melyik a legjobb? 2-3 év múlva még meg fogja állni a helyét az iPhone 4? Nincs hatalmas elvárásom, eddig buta Nokiám volt.

2013. jún. 11. 11:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Félre ne értsetek,nekem volt iPhone4-em anno,de ez az iOS7 nagyon okádék lett.Ezzel a lopás dologgal egyetértek.(a Symbian volt az első okos op. rendszer,mondhatjuk hogy mind attól lopott,csak meg kell nézni egy 2005-ös csúcs Nokiát,mennyi dolog köszön vissza a droidban,iOS-ben stb.)A radikális változás viszont nem egyenlő azzal,hogy összeollózok innen-onnan egy felületet.Azért emlékeztet a kínai droidokra,mert ott van divatja,hogy saját felület helyet másolnak innen-onnan kinézetet,megoldásokat.Az Apple-től többet vár az ember,mint egy kínai cégtől ami a dizájnt és ötletességet illeti.Ismételgethetik magukban a vérfanok,hogy ez jó,meg szép,de ha fél évvel ezelőtt meglátták volna ezt a felületet,simán rávágják hogy ez egy kínai android,iPhone koppintással,valami No Name gyártótól.Csak én várok többet az Apple-től,mint egy kínai gyártótól,ami a stílust,kreativitást illeti?

A kérdésre meg.....az iPhone4 2010-es telefon,szerinted hogy fog állni 2015-2016-ban az akkori telefonokhoz?Szerintem ha kicsit is ismered a fejlődés ütemét,akkor tudod a választ.Ne vetessetek már meg vele egy 3 éves telefont,további 2-3 évre,csak mert iPhone-t vegyen,semmi mást.(vérfanságból)

2013. jún. 11. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!