Hogyan tudom megcsinálni? Fontos!
Figyelt kérdés
Hogyan tudom azt megcsinálni W350 telefonomon,hogy egy mappa jelszavas legyen?Mert elveszik a telefonom az iskolában,úgy,hogy észre se veszem,és vannak rajta olyan képek,amiket nem akarom hogy megnézzenek...Ha ismer bárki ilyen progit,vagy tudja hogy kell,akkor kérem írja!(a telefonzárat már próbáltam,de nem működik,mert mikor bekapcsolom,akkor jelenik meg)Előre is köszi!2009. okt. 9. 17:53
1/3 anonim válasza:
SZia kapcsold ki.Ilyen program tudomásom szerint nincs még .
De tudsz vele trükközni
ha a dolgaidat berakod az others(egyéb)-mappába ,és ott csinálsz vagy 10 Almappát és oda teszed be a cuccaid amit nem akrsz hogy lássanak..pápá
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!Megpróbálom :)
2009. okt. 10. 09:42
3/3 anonim válasza:
vkp.val asszem megoldható kérdezősködj róla itt: forum.se-portal.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!