FELPONTOZÁS! Iphone vagy androidos teleofon?
Figyelt kérdés
Szóval eddig egyszer volt egy 4.generációs Ipodom,de csak pár hónapig használtam mert az akksija egy nagy nulla volt,játszottam fél órát le is merült,ezért elegem lett belőle és eladtam.Jelenleg egy huawei y200-som van,és megvagyok vele elégedve,de azért sajnos elég gyenge ezért lecserélném egy jobbra.Androiddal az a bajom hogy eléggé instabil(több androidos telóm volt onnan tudom)és amikor volt az Ipodom akkor az jól volt optimizálva,ezért picit jobban bizok az IOS-ban,az iphone 4-ben is csak 1ghz-s a processzor,ami egy újonnan 40-50 ezer forintos androidos telóban van,tehát nekem igazából arra kellne hogy elvigyen pár játékot(pl nova)és MEGBIZHATÓ legyen ne legyen benne fagyás,akadás és újat vagy használtat érdemes venni,hol olcsó? A válaszokat előre is köszi Minden normális válaszolonak pozitiv értékelést adok!2013. jún. 10. 19:29
11/15 anonim válasza:
Szerintem arra gondolt, hogy mivel újabb, erősebb a hardvere, ezért később fog elavulni. Míg egy iPhone 4-et lehet már jövőre le kéne cserélned, mert a játékok nem futnak majd rajta annyira jól, meg nem kapja meg a legújabb frissítéseket, addig a 4S még elég lesz egy ideig.
12/15 A kérdező kommentje:
de amig az iphone 5s vagy 6 nem jönki addig nemlesz elavult szerintem
2013. jún. 11. 20:43
13/15 anonim válasza:
Nyilván addig nem lesz elavult, de például a Siri is már csak 4s-re van.
A kamerája a 4s nek 8mp,a 4-nek 5
A 4 HD videót rögzít,a 4S FullHD-t.
A 4S újabb kategóriás készülék, így a támogatottsága tovább fog tartani.
Az iOS 7 az utolsó, ami valószínűleg kijön arra a készülékre azt követően pedig csak a hibajavítások. Utóbbiak körülbelül még 3-4 évig.
14/15 anonim válasza:
Idén szinte 100%, hogy jön egy újabb iPhone, tehát ha igaz is, hogy csak akkor avul el, ha kint lesz az iPhone 5S vagy 6, akkor is már csak pár hónapig számít elfogadhatónak. Ahhoz meg túl drága, hogy csak pár hónapra vedd meg.
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!