Szerintetek? Windows Phone 7-re hogyan vihetek adatokat Total Commanderrel? Valamint van rá valami fájlkezelő alkalmazás?
próbáld frissíteni a WP-t 7.8-ra és akkor már látnia kell a pc-n a commandernek, Vagy cseréld WP8-as telóra.
Androidosra hiába cseréled azon nem fognak futni ezek a játékok.
Én úgy csinálom, hogy letöltöttem a telefonra a Total commander for WP alkalmazást.
Az asztali gépen/laptopon megosztottam egy mappát.
A TC for WP-vel kiválasztom az egyik panelon a LAN-t, csinálok egy új kapcsolatot, megadom a PC IP címét, jelszavát, majd kiválasztom.
Innentől kezdve az egyik panelen a PC-t látom a telefonon, a másikon a telefon tárhelyet és oda másolok ahova akarok.
Ehhez előbb a telefonnal csatlakozni kell WiFi-n keresztül a helyi (otthoni) hálózatra nyilván.
A mások módszer az hogy ha a PC- van BT, akkor a telefonon bekapcsolom a bluetooth-ot, elvégzem az eszközök párosítását.
Utána PC-n total commanderben a küldendő file-on hosszan nyomott egér jobb gombra felbukkanó menüből a "küldés" lehetőséget választom, majd kiválasztom hova küldöm (a telefonra).
Ez lassabb és körülményesebb de ez is működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!