Miért sz*r a wifim sokszor a telefonomon?
Szinte napról-napra változik, h tudok-e netezni a telefonomon közhelyeken. Ezt valahogy letiltják sokszor, vagy mi a rák van? Laptopon mindig lehet azért fura a dolog.
A teló: Gsmart G1345
Thx.
Thx.
Basszus, 3 hónapos teló, s sz*r a rendszer? - Ezt majd kipróbálom, vagyis tesómnak szólok, h b*sszon vele vmit.
Ilyennel nem lehet visszavinni, mert garanciás egyébként?
Elég közel vagyok a jelhez, éppen mellette ültem/álltam kétszer is, s egyik nap sz*r, másik nap semmi probléma.
Elég erős a jel, gondolom az van itt pl. a gépen is ebben a 3szöges részben bevonalazva.
A lényeg az, h megnézem telón, ami sokszor nem jó, utána laptopon is, ott viszont mindig jó, ezért gondoltam, h a telóval vmi gond, vagy a gépnek túl jó a wifije.
Az is fura, h 1 nap jó, 1 nap sz*r (két egymást követő napon), lehet, h az ilyen nyílt helyeken le van korlátozva, h mennyit használhatod 24 órán belül, de ha így van, akkor géppel is így kéne lennie, nem?
Vonaton pl. így van, legalábbis az van kiírva, h 4 órát lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!