Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy S4 vagy Iphone 4?

Samsung galaxy S4 vagy Iphone 4?

Figyelt kérdés
A galaxyval az a bajom, hogy nagy :/
2013. jún. 9. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj az. Sok szempontból jobb a galaxy. Az meg, hogy nagyobb képernyőn tudod élvezni a dolgokat, miért baj? :D
2013. jún. 9. 20:32
 2/12 anonim ***** válasza:

az gondolom nem baj hogy a S4 HÁROM generációval újabb?

i4 - SGS

i4s - SGS2

i5 - SGS3

i5s (majd) - SGS4

2013. jún. 9. 20:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Igazából nincs szükségem egy csúcstechnológiájú telefonra, de azért sokat tudjon. Esetleg tudtok ilyen telefonokat ajánlani? Ha lehet ne legyen nagy :)
2013. jún. 9. 20:40
 4/12 anonim ***** válasza:

iPhone vs Samsung Galaxy mindig is vicces harc volt.

Apple-ék gyengébb hardverrel rendelkeznek, de az iOS által nyújtott stabilitás felbecsülhetetlen:)

2013. jún. 9. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Nagyon nem egy árkategória a kettő. Nem tudom hogy gondoltad.
2013. jún. 9. 21:37
 6/12 anonim ***** válasza:

Android is ugyanolyan stabil, sőt, statisztikák alapján stabilabb. Amire az iOS felhasználók gondolni szoktak, az esetleg a gördülékenység, mert az tényleg elég sok Androidos telefon esetén nem nagyon van jelen a mikrolagnak köszönhetően, de annak meg semmi köze a stabilitáshoz.

Egyébként miért nem iPhone 5 akkor már? Árban az is van ott, mint az SGS4, de csak 4"-es a kijelzője.

2013. jún. 9. 21:53
 7/12 A kérdező kommentje:
Apukám olyan körben dolgozik, hogy tud telefont szerezni nagyon olcsón, és mondta hogy válasszak a kettő közül.
2013. jún. 9. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Volt már rengeteg androidos telóm.

Alsó-közép és felső kategóriában egyaránt.

Mindnél visszatérő hiba:

Használod és magától újraindul (legritkább)

Elindítassz egy programot és "A program nem válaszol" hibaüzenet (gyakoribb hiba)

Gördülékenységi problémák alsó és középkategóriás eszközön.

Ha sok appot töltessz le a felsőkategóriás is úgy laggol,hogy öröm nézni.

Samsung Galaxy S3-on a GTA Vice City szaggatott (sok app volt a telefonon[szám szerint 25,mint minden tesztalanyomnál], de ez nem magyarázat,ha olyan stabil az op rendszer mint mondjátok)

Az iPhone felhozatalba volt lehetőségem tesztelni:

4, 4s

Egyiknél se találkoztam váratlan újraindulással, lefagyással.

Mindkét telón 25 app volt letöltve.

Ettől függetlenül a telefon arra koncentrált amire kellett, nem voltak felesleges process-ek a háttérbe, így lazán hozta az i4-is az SGS3 eredményeit.

:)

2013. jún. 10. 12:58
 9/12 anonim válasza:

Az egyik haveromnak i4-e van. Letöltött és telepített egy játékot, közben pedig játszott egy másikkal. Elég gyakran laggolt be neki a játék, ami elég idegesítő volt. Ettől függetlenül király teló.

Nekem egy ideje S3-am van, de még egyszer nem indult újra magától, egyszer nem írta ki, hogy a program nem válaszol és semmiféle hasonló problémám nem volt vele, mindezt 23 letöltött alkalmazás mellett. Először, amikor kézbe fogtam egy kicsit nekem is nagy volt, most viszont már totál megszoktam és kicsit furcsa is a kisebb telefon fogása. Legalább is nekem.

2013. jún. 12. 18:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen, utóbbit alátámasztom iPhone 4-et illetően.

Azért egyszerre ne akarj a GTA Vice City, a GTA3 és a Temple Run 2-vel játszani, de külön külön szépen megy:)

2013. jún. 12. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!