Ma vettem egy pannonos simkártyát (eredetileg pannonos a telefon, de 1 éve kiütettem azóta vodafonos vagyok) Mi az a feloldási kód?
Figyelt kérdés
Amikor beteszem a pannonos kártyát akkor feloldási kódot kér- majd "lépjen kapcsolatba a szolgáltatás szolgáltatójával" Honnan tudhatnám mi az a feloldási kód?2009. okt. 9. 11:48
1/2 anonim válasza:
Amikor kiütötték, akkor átírták, hogy csak vodás kártyát fogadjon el! Kissé át lettél verve! Nem független a telód!
A felodó kód tipusonként más és más. A neten talász ötleteket hozzá, de a legtöbb mai készülék csak kábellel szoftveresen függetleníthető!
Menj el egy kevésbé kókler telefonoshoz, és 2-3000 ft-ért függetleníttesd.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat!Erre nem is gondoltunk...mégegyszer köszönöm!
2009. okt. 9. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!