Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ajánlanátok nekem valami...

Bitangjó kérdése:

Ajánlanátok nekem valami androidos telót aminek jó a kamerája?

Figyelt kérdés
Ha lehet 5mp-nél ne legyen gyengébb a kamera. Köszi előre is.

2013. jún. 9. 14:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"Sose szerettem a sony telókat. Külsőre se jöttek be nagyon, meg az inkább zene mobil. "

Úgy utálod eszerint a sony telókat, hogy fingod sincs róluk...

Jó neked a samsung galaxy y...

2013. jún. 23. 18:50
 12/24 A kérdező kommentje:
Figyelj, had legyen már saját véleményem a telókról jó? Iphone-t se láttam még, de nem is érdekel mert egy túlértékelt szar. Szal erről ennyit. Köszönöm a fölösleges hozzászólásodat!!!
2013. jún. 23. 19:07
 13/24 anonim ***** válasza:

túlèrtékelt xar?

a sony?

te kevered a samsung-al...

xperia mini pl. 5mp kamera, hd videófelvétel kb. 20k-ért...

2013. jún. 23. 19:23
 14/24 A kérdező kommentje:
Leírom még1x, hátha sikerül felfognod: "Iphone-t se láttam még, de nem is érdekel mert egy túlértékelt szar." Vágod? A Sony meg alapból nem érdekel. Úgyse vesz olyan telefont (vagy bármit) az ember ami nem tetszik neki. Ízlések és pofonok. Ennyi.
2013. jún. 23. 19:29
 15/24 anonim ***** válasza:
ez alapján semmi tapasztalatod, ami van az a régi w sorozatból való úgy 5 évvel ezelőttről...
2013. jún. 23. 20:09
 16/24 anonim ***** válasza:

mondjuk érdekelne, hogy mi nem tetszik a sony-n?

azonkívül, hogy az a gyártója, mert ahhoz képest, hogy a mini miket tud kamera terén nagyívben lexarod...

2013. jún. 23. 20:11
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem jön be az alakja, formája, kinézete. Az Xperia mini is olyan mint egy tamagotchi. De szerintem zárjuk is le a témát mert nem tudsz rábeszélni a sony telóra így lehet bármilyen überkirály, akkor se érdekel. Ennyi.
2013. jún. 23. 20:24
 18/24 anonim ***** válasza:

akkor mi érdekel?

amúgy érdekelne, hogy volt valaha sony telód és mi problémád volt vele? Lehetőleg az androidos szériából...

ja akkor vegyél huawei y 300- t...

és én nem akarlak rábeszélni semmire, tőlem aztán vehetsz zte skate-et 5 mp kamerával, mellé qrvára elavult armv6 alapú hardverrel...

2013. jún. 23. 21:01
 19/24 anonim ***** válasza:

ja nem jön be a formája...

magyarra fordítva nem úgy néz ki, mint egy iphone...

2013. jún. 23. 21:03
 20/24 A kérdező kommentje:

"ja nem jön be a formája...

magyarra fordítva nem úgy néz ki, mint egy iphone..." Ezzel a szar szöveggel megint jó nagy hülyeséget írtál!!! Ismétlem magam HARMADSZOR is: "Iphone-t se láttam még, de nem is érdekel mert egy túlértékelt szar." De ahogy már írtam, hanyagoljuk a témát!!!

2013. jún. 23. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!