Hogy tudom azt megoldani hogy a tabletemet tabletnek nézzék az appok?
Na ez az...ilyenkor jön a jajgatás... sz*rból nem lehet várat építeni.
Okosnak tartottad magad, amikor vetted a 7"-ost, mi?
Semmit nem érdemes variálni, mert nem futnak rendesen..(sem)..és még sok egyéb.. nem véletlen...
Elad, 10"-ost vesz, örül.
Előttem lévővel nem értek egyet. Nem azért nem ismeri fel, mert 7"-os, hanem azért, mert 2.3-as rendszer van rajta, ami telefonhoz van. Vagy valamelyik 3.xx verziót kell feltenned, ami tabletes android oprendszer vagy 4.xx-et, ami már egyben kezeli a tabletet és telefont egyaránt. Ha nincs rá hivatalosan frissítés, akkor még mindig megteheted, hogy rákeresel és nem hivatalosan feltolod, csak akkor már valószínűleg rootolnod is kell a készüléket. Ez persze újabb kapukat is megnyithat előtted, szóval nem is annyira gond, véleményem szerint.
Googlizz rá a tablet tipusára és biztosan találsz hasznos infókat!
Egyébként pedig picikét visszatérve a 7" vs 10" kérdéskörhöz: nekem mindkettő van (Nexus 7 ill. iPad), és nyugodtan kijelenthetem, hogy a 7"-os tabletnek nagyon is van létjogosultsága. Megvannak a maga előnyei és persze a hátrányai is a 10"-ossal szemben. De mivel a kérdés nem erről szólt, nem szeretnék ebbe mélyebben belemenni.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!