Az új HTC ONE (M7) touch-al kapcsolatban kinek mi a tapasztalata?
Valaki azt mondta nekem, a minap, hogy neki volt és annyira kifagyott a touch néha, hogy kénytelen volt kikapcsolni a készüléket, annyira semmit nem lehetett vele csinálni.
Utánaolvasgattam a témának magyar és külföldi oldalakon is, de erre panaszt nem találtam sehol.Kedves HTC ONE tulajdonosok! Fordult-e már elő ilyen veletek?
Illetve vett-e már valaki {újonnan} pixelhibás készüléket?
Az érintőképenyőre gondolsz? Ha már mindenképp angolul akarsz leírni egy kifejezést, akkor azt lehetőleg helyesen tedd meg.
Egyébként egyik legjobb telefon, és nem nagyon van semmilyen hibája, ilyen sem, amiről ő beszélt.
Pixelhibás készüléket meg biztos vett már valaki, hisz ez mindenhol előfordulhat, de nem gyakori probléma, és garanciálisan cserélik.
Ha már mindenképpen okoskodni- és beszólni akarsz, "lehetőleg" előtte járj utána.A touch {fonetikusan- "táccs"} a telefon LCD-je fölötti üveg szerű panel,
ami az érintést adja át a vezérlőnek.Ezt mobilos körökben így hívják, a nagyker így hívja, a szerviz így cseréli ;)
Ha nem veszi a touch az érintést, akkor vagy befagyott, vagy halott. Szóval a kérdésem arra vonatkozott, hogy
valaki, aki HTC ONE-al rendelkezik, találkozott-e már
a "lefagyott touch"-problémával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!