Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az új HTC ONE (M7) touch-al...

Krema kérdése:

Az új HTC ONE (M7) touch-al kapcsolatban kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés

Valaki azt mondta nekem, a minap, hogy neki volt és annyira kifagyott a touch néha, hogy kénytelen volt kikapcsolni a készüléket, annyira semmit nem lehetett vele csinálni.

Utánaolvasgattam a témának magyar és külföldi oldalakon is, de erre panaszt nem találtam sehol.Kedves HTC ONE tulajdonosok! Fordult-e már elő ilyen veletek?

Illetve vett-e már valaki {újonnan} pixelhibás készüléket?

2013. jún. 8. 23:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Az érintőképenyőre gondolsz? Ha már mindenképp angolul akarsz leírni egy kifejezést, akkor azt lehetőleg helyesen tedd meg.

Egyébként egyik legjobb telefon, és nem nagyon van semmilyen hibája, ilyen sem, amiről ő beszélt.

Pixelhibás készüléket meg biztos vett már valaki, hisz ez mindenhol előfordulhat, de nem gyakori probléma, és garanciálisan cserélik.

2013. jún. 9. 11:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Ha már mindenképpen okoskodni- és beszólni akarsz, "lehetőleg" előtte járj utána.A touch {fonetikusan- "táccs"} a telefon LCD-je fölötti üveg szerű panel,

ami az érintést adja át a vezérlőnek.Ezt mobilos körökben így hívják, a nagyker így hívja, a szerviz így cseréli ;)

Ha nem veszi a touch az érintést, akkor vagy befagyott, vagy halott. Szóval a kérdésem arra vonatkozott, hogy

valaki, aki HTC ONE-al rendelkezik, találkozott-e már

a "lefagyott touch"-problémával?

2013. jún. 10. 19:45
 3/3 anonim válasza:
egyébként érintő panel néven ismertebb és az előző válaszolót nem kell leugatni mert segítő szándékkal válaszolt.
2014. aug. 18. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!