Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HÁny SMS kell egy VW Golfhoz?...

HÁny SMS kell egy VW Golfhoz? Ismertek olyat, aki már nyert?

Figyelt kérdés
Szerintetek aki megnyeri a napi egy VW Golf egyikét (egyik mobilszolgáltató játéka most, sms kérdésekre kell válaszolni, minél többre, aki legtöbbet írja, az nyer) az hány SMS-t küld be? 300Ft/db
2009. okt. 8. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem elég hülye, aki csak egyet is beküld.
2009. okt. 8. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Pontosan egy VW Golf árát. Aztán megkapja érte az autót!
2009. okt. 8. 23:44
 3/5 anonim válasza:
51%

Szerintem meg még annál többet is kellene.Nem igazán éri meg...

Sőt,az is könnyen lehet,hogy átverés az egész,és nincs is valós sorsolás.A cégek sok esetben még a bírságot is szívesen megfizetik a megtévesztésért,mert nekik még így is megérik az ilyen játékok,annyi pénz folyik be belőlük.

Szóval ne dőlj be mindennek,amit egy hirdetésben olvasol!

2009. okt. 9. 03:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Itt a válasz !!:

[link]

2009. okt. 9. 09:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem,eszemben sem votl "harcba szállni" a kocsikért, csak kíváncsi voltam, kb mennyit küld/költ rá a napi nyertes. :)
2009. okt. 9. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!