Szerintetek miért nincsen a Samsung Galaxy S 4 telefonon FM Rádió?
A telenornál néztem ezt a telefont, és a Multimédia résznél nincs feltüntetve, hogy lenne rajta.
Én ezen nagyon megdöbbentem!!! Nekem az az egyik legfontosabb, én sokat hallgatok a telefonomon rádiót.
Biztos sokan maradinak gondolnak, de ez tényleg így van.
Mit gondoltok MIÉRT NINCSEN rádió ezen a samsungon?
amúgy itt néztem: [link]
1, mert az iphone-on sincs.
2, így akarnak rávenni, hogy vegyél még egy samsungot mellé.
3, annyi modelljük van, hogy erre már nem jutott idejük odafigyelni.
Azért mert manapság már nem divat a rádió, okostelón meg pláne nem.
Ebben a változatban tényleg nincs de pl.: a miniben már van.
kedves daniel!
nem kell a kérdésen felháborodni, nekem ez egy észrevétel volt, amin megdöbbentem és gondoltam itt megkérdezem.
nekem ez fontos, mert én meg igenis hallgatok rádiót, képzeld!
Valóban nagy kár, hogy nincs benne FM rádió. (Sajnos van jó pár marha, aki helyesli az ilyen lebutítást/visszafejlődést, hogy kivesznek hasznos funkciókat a telefonból (rádió, cserélhető akku, stb).)
Ez már egy komoly kizáró ok! Akármennyire is jónak tűnik a telefon, ha nincs benne FM rádió, akkor már eleve nem lehet jó a telefon. Elbukott, rossz, nem veszem meg.
Nekem Samsung s7 edge van és sajna nincs benne rádió pedig sokszor jó lenne.Az aki meg hülye hozzászólásokat ír hogy "már nem divat"gondolja át még egyszer, azért mert az illető nem hallgatja van még a világon sok millió másik ember aki viszont nagyon is hasznosnak találja.
De hogy a kérdésre válaszoljak sajnos, a szomorú valóság az, hogy a Samsung mérnökei szerint a beépített FM rádióra már semmi szükség, hiszen feltételezésük szerint minden S4 S5.... tulajdonos rendelkezik már megbízható, folyamatos és kellően gyors mobilinternettel az online rádió hallgatáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!