Huawei Ascend G300 csak kóddal függetleníthető?
Hallottam egy IMEI nullázós, recovery cserés, IMEI visszaállítós módszerről, de nem merem bevállalni, míg ez nem biztos, luxus meggyalázni egy 20000+ értékű, garanciális mobilt.
Itt található a lap alja felé az említett hozzászólás, 2 linkest kell keresni.
Szerintetek?
A szitu a következő:
Nem az operációs rendszer a lényeg,hogy pl android vagy windows vagy symbian vagy bada, hanem a védelem.
Egy androidos samsungot kb 2 perc nyitni, míg egy androidos sony-ba már beletörhet a fogunk.
Tehát:
A G300-at lehet nyitni mindenféle imei nullázós módszer nélkül, csak be kell vinni egy gsm boltba,és megcsinálják, mivel a jobb boltoknak van hardver kulcsuk, amivel elindul olyan program, ami erre a célra irodott (ijjj de szépen fogalmaztam) :)
az imei nullázós módszer azoknak van akik bátrak, és egyetlen kábellel rendelkeznek. jobb nem kisérletezni, de ez az én véleményem. gsm bolt hamar megoldja én amondó vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!