Jó választás elé nézek?
Figyelt kérdés
Hétfőn kapok egy sony xperia u-t.Szeretném,ha elmondanátok jól döntöttem e.Illetve a play áruházba jó játékok is kaphatóak rá?Ez az első okos telefonom.:)Köszi2013. jún. 7. 14:57
1/4 anonim válasza:
Az Xperia U a jelenlegi egyik legjobb vétel ebben az árkategóriában.
A Play áruházra mit írjak? Kinek a pap, kinek a paplan. Valakinek ez a jó játék, valakinek az. Egyébként google segítségével bármit rárakhatsz.
2/4 anonim válasza:
Nagyon jó készülék. Nekem csak az a bajom vele hogy nem lehet bővíteni, nekem 4 GB kevés lenne mert zeneb*zi vagyok és most is kb 10GB zene van a telómon. De egy átlagos felhasználónak 4GB bőven sok :)
3/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm<3:)
2013. jún. 8. 10:08
4/4 anonim válasza:
Én nem vennék mert tényleg nagyon kevés az a 4 Gb, rá raksz 2 jó játékot. (Pl GTA Vice City) és már meg is ette a memóriádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!