Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akik ma megveszik a százezres...

Akik ma megveszik a százezres telefonokat, ki használják a funkciókat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerősöm nem használja ki, mivel kb 3 havonta cseréli. Csak státuszszimbólum, a cégen belüli helyzetét mutatja vele.
2009. okt. 8. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég kevesen vannak akik kiis használják , bár 1 embert tudok kb az ismeröseim közül aki ki is használja, de ö nem cserélgeti , DE ha akarná megtehetné.
2009. okt. 8. 16:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Tehát menőzni veszik meg.
2009. okt. 8. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Én kihasználom, sokszor nézek rajta filmet.
2009. okt. 8. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
én sem használom ki :) olyan dolgok vannak rajta hogy azt sem tudom mire jók :D
2009. okt. 8. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Én maximálisan kihasználom, de sajna nem tudom azonnal beszerezni a csúcsmodelleket. Bár most nagyon csorog az N900-as Nokiára a nyálam. Most egy Nokia 5800-át használok, filmezek, játszok, navigálok, netezek, meg minden, csak nem olyan gyors a kütyü, mint ahogyan azt szeretném.
2009. okt. 13. 02:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Kihasználom. Filmet nézek rajta, Internetezek rajta, Zenét hallgatok, Fényképezek vele [5MP kamerával azé' lehet...] meg még egy csomó minden mást is csinálok rajta [pl.: eBookokat olvasok.]
2009. okt. 18. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!