Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért kapcsol ki az iPhone...

Miért kapcsol ki az iPhone 4-em hívás fogadás és indítás után pár másodperccel, ha a töltöttség 100%-ot mutat?

Figyelt kérdés
Az a furcsa, hogy ha reggel leveszem a töltőről, sokszor délután 3-kor is 100%-ot mutat. Aztán egy hívásnál kikapcsol. Próbáltam reset-elni, de semmi se változott. Ennyit bírt volna a legendás iPhone akksija? (Fél éves.)

2013. jún. 6. 16:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát ez nem normális, és mivel már próbáltál restore-t is, vidd szervízbe, garanciában javítaniuk kell vagy cserélni, ha nem javítható.
2013. jún. 6. 17:13
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi a rossz hírt, de még várok, hátha valaki egy házi okossággal előrukkol, és nem kell cseretelefont keresnem a szerviz idejére, úgyhogy elő az ötletekkel! :)

Még adalékként annyi, hogy ha a spontán lemerülés után töltőre teszem a telefont, akkor percek alatt újra teljes töltöttséget jelez. Ez is elég furcsa.

2013. jún. 6. 18:47
 3/12 anonim ***** válasza:

Jailbreakelt iphone esetén van egy app, ami az akku elhasználódását kijelzi: batterydetective a neve.

Érdemes feltenni!

Egyébként ha volt restore és ugyanúgy fennáll a probléma és pláne garanciális a telefon,,vidd be egy apr-be, kapsz helyette egy új készüléket.

Hol vetted amúgy? Csak mert ilyen hibával egyik ismerősöm szembesült már, kiderült, hogy az új telefon, amit vett egy boltban, nem új volt, csak felújított, ráadásul gagyi kínai akku került bele.

2013. jún. 6. 18:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Nincs Jailbreak-elve a gép. Ebbe nem is szeretnék most belemenni.

Esetleg valami AppStore-os alkalmazás létezik a problémára? Akár fizetnék is érte. :(

2013. jún. 6. 19:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Nincs app store-s lehetőség, a jailbreak meg nem jár garanciavesztéssel. De megértelek.

Hol és mikor vetted a készüléket?

2013. jún. 6. 19:23
 6/12 A kérdező kommentje:

Már nem emlékszem, de egy webshopban vettem, futár hozta, a számla és a doboz a munkahelyemen van, ezért most nem tudok többet írni róla.

Legvégső esetben Jailbreak-elném, de a tudásom zéró a témában. Valami egyértelmű leírást tud szolgáltatni valaki?

2013. jún. 7. 11:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Ide dobd be a sorozatszámot (beállítások/info):

[link]

Kiadja, hogy az apple szerint garis-e.

2013. jún. 7. 11:46
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi, működik. (Mármint a garancia.)

Féléves telefonnál fura is lenne, ha az egy évre adott garancia nem kapna zöld pipát. :)

De a lényeg, hogy nem akarok egy napra se megválni a "játékomtól", ha hamarosan valami iPhone guru beír ide egy forradalmian új és működtethető megoldást, ugyebár...

2013. jún. 7. 12:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem írtad hogy restoreoltad e a telefont. Megoldhatja a problémát, nekem is volt hasonló csak akkor azt nem jelezte töltésnél hogy tölt. (Pedig töltött)
2013. jún. 7. 12:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Pedig írtam, csak a "reset" kifejezést használtam. Elnézést kérek! ;)
2013. jún. 7. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!