ZTE Grand X IN cseréje?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Van egy Grand X in-em és az a helyzet, hogy eláztattam nem rég, teljesen vizes lett és nem nagy meglepetésre el is romlott, be sem kapcsol. Ez már egy cserélt készülék (a ZTE-ket egyben cserélik ki mert nincs/kevés hozzá az alkatrész MO-n ). Az lenne a kérdésem hogy a T-mobile 2.-ára is visszacseréli a telefont , mert végülis a garancia még él?2013. jún. 6. 14:05
2/4 A kérdező kommentje:
és azt tudják ellenőrizni, hogy elázott ??
2013. jún. 6. 14:36
3/4 Xperia.floyd válasza:
Hát ha szétszedik és az indikátor elszíneződött , akkor látják , hogy érintkezhetett vízzel. Én úgy tudom ez így van és nagyon könnyen színeződik ez a cucc.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen .. valóban a hátulján egy fehér pont elszíneződött pirosra :((
2013. jún. 6. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!