Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a telóról?

Mi a véleményetek a telóról?

Figyelt kérdés
Huawei Ascend G300. Egy ismerősnek van ilyen, nagyon megtetszett. Jól kezelhető, van benne wifi, androidos. Viszont többet nem tudok róla. Szülinapomra venném meg :D,láttam is egy apróhirdetéses oldalon 31000 ft, garanciával. Szerintetek jó telefon? És még annyit akarok kérdezni, mivel nem vagyok műszaki zseni,hogy wifi minden ilyen fajtájú telefonban van? Bocsánat, ha hülyeséget kérdeztem :/
2013. jún. 5. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem rossz de kicsit többért (38k tmobilnál) ott van a huawei y300 ami kenterbe veri sok téren ezt a g300-ast , és igen minden androidos,okostelefon,huawei-ben van wifi
2013. jún. 5. 19:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem. És am miben jobb az y300, ha meg lehet kérdezni :D
2013. jún. 5. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:
www.gsmarena.com
2013. jún. 5. 19:36
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2013. jún. 5. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:

A kategória királya a Huawei Y300.

[link]

2013. jún. 6. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!