Sony Ericcson Xperia x10 mini pro miért fagy le?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Páromnak eza típusú telefonja van és állandó jelleggel lefagy!Viszont ami ennél is nagyobb probléma,hogy visszakapcsoláskor az adatforgalmat ismét számolja(ami egyébként le van tiltva) és egy lefagyás+visszakapcsolás 7-800ft-ba kerül és ez már nem állapot.A múlt hónapban 6000ft-ot fizettünk ki feleslegesen emiatt!Mi lehet a hiba oka?Mit tehetnénk?Szoftverfrissités?Köszönöm a segítséget és a válaszokat!2013. jún. 5. 17:40
1/7 anonim válasza:
android....
érdemes elmenni a szolgáltatóhoz.
2/7 anonim válasza:
nekem is mindig kifagy, de nekem Xperia rayem van. asszem "túl sok" alkalmazás, meg kép stb. van rajta :/
3/7 A kérdező kommentje:
párom amit tudott már letörölt róla mindent
2013. jún. 5. 18:35
4/7 anonim válasza:
első vagyok
mindenképpen hívjátok fel az ügyfélszolgálatot, vagy mint az előbb javasoltam menjetek el egy üzletpontba, ahol személyesen segítenek.. bár nem biztos hogy segítenek de egy próbát mindenképpen megér.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönjük szépen
2013. jún. 5. 19:20
6/7 Német huhász válasza:
Ha a telefon hibája a lefagyás, akkor az azért van mert androidos és gyenge a hardvere. Lehet, hogy érdemes lenne windows phone-ra vagy IOS-re váltani?
7/7 anonim válasza:
vagy egy drágább androidos telefonra, de az ios és a wp rendszerű telefon biztos telefon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!