Melyiket érdemesebb megvenni: Sony Xperia SL vagy SP?
Figyelt kérdés
Vélemények, tapasztalatok érdekelnének és hogy ki melyiket venné meg a helyemben?2013. jún. 5. 16:25
2/13 anonim válasza:
#1 Ülj le fiam, egyes a felelet!
Az SP jobb választás. Erősebb hardver, tovább támogatott. Egyetlen hátránya a nagyobb méret.
3/13 anonim válasza:
"Egyetlen hátránya a nagyobb méret."
És ez már hátrány?
Ha kicsit csinál a sony az a baj, ha nagyobbat akkor az is...
Nem baj, hogy pl. a samsungnak 5 coll feletti telói is vannak...
4/13 A kérdező kommentje:
Viszont drágább és a fényképezője se annyira jó, mint a másiknak. Ha jól tudom mindkettőnek beépített az aksija, ez mennyire nagy hátrány? Nem tudja valaki, hogy melyiknek mennyi ideig bírja az aksija?
2013. jún. 5. 23:14
7/13 anonim válasza:
az SP szeintem is jobb választás lenne. pl. képzeld el a szituációt, hogy egy társaságban van, és te bejelented, hogy a telefonod neve SP.:D
8/13 A kérdező kommentje:
Csak hogy szerintetek megéri-e annyival több pénzt kiadni rá, mint a másikra? Mert annyival azért nem tud több mindent szerintem. Ti hogy látjátok?
2013. jún. 8. 19:58
9/13 anonim válasza:
Hát, én mióta kiadták, beleszerettem, mert nagyon megtetszett külsőleg. Ha telefont kellene vennem, akkor mindenféleképp az SP-t venném. Nem érdekelne, hogy ki mit gondol a nevéről, nekem akkor is tetszik a telefon. Ha olcsóbban akarod megvenni, akkor várj még pár hónapot, mert most azért is lehet drágább, mert most jött ki.
10/13 |Orfeusz| válasza:
Azért az SP Krait procija jobb az SL Skorpionjánál. Hiába dual @1,7GHz mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!