Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit vegyek? Tablet vagy telefon?

Mit vegyek? Tablet vagy telefon?

Figyelt kérdés

30 000 ért néztem tabletet pl:Tracer oVo 2 ezt néztem ki de ízt mondják hogy nagyon szarok ilyen áron viszont enyi pénzért meg telefont nem lehet venni csak nagyon gagyit

mit gondoltok?

2013. jún. 5. 07:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez vonatkozik tabletra is. Ilyen áron csak szart lehet venni.
2013. jún. 5. 07:53
 2/3 A kérdező kommentje:
akkor mit vegyek ? mert nekem nem tűnik szarnak a tablet melynek 1.6ghz processzor 2 mag android 4.0
2013. jún. 5. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja, csak nagyon kínai, és 2 gondod lehet vele:

az egyik az az, hogy megveszed, és nézed, hogy 2 magos, hú de jó, stb, és akkor lesz pofára esés, ha szaggat az egész, meg kevés ram van benne, vagy épp nem annyit raktak bele, mint ami rá van írva. Nemrég vett egyik ismerősöm 20e ft-ért 1 tabletet és android 4.1 volt rajta, meg 256mb ram, és a ram felzabált mindent, és így még 1 rohadt facebook appot sem lehetett vele megnyitni.

A másik pedig az az, hogy ha leejted tuti, hogy be fog törni a kijelzője, akárhogy ejted, meg szinte olyan mikor leesik, mintha 1 tükröt ejtenél le a földre. De azt nem mondhatod, hogy nem fogod leejteni, mert nem tudhatod előre. Telefont is lehet venni ocsón és kínait, de te tudod. Lehet, hogy el leszel vele 1 évig, de lehet, hogy csak 1 hétig volt jó. Inkább szerezz még valahonnan 1 10ezrest és akkor 40ért vehetsz már valamit aminek nálunk is van garanciája, és biztosítást is köss rá, mert 1 tabletre illik, mert sok a balf@sz.

2013. jún. 5. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!