Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem lesz ettől baja a telefonnak?

Nem lesz ettől baja a telefonnak?

Figyelt kérdés

Olyan telefont akarok venni amihez gyárilag csak sárga hátlap van, én meg feketét szeretnék. Ahol árulják azt tanácsolták, hogy fóliáztassam be.(rendes autó fóliával) Nem lehet baja ettől a telefonnak? Úgy értem, hogy nem tud ettől esetleg jobban melegedni?

Ha megcsináltatnám akkor a garancia megmarad vagy elveszik?

2013. jún. 4. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
A garancia biztos nem veszik el, és melegedni sem fog annyival jobban ami már árthatna a telefonnak.
2013. jún. 4. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem lenne baja ,mert az autókon is amikor pl lefóliázzák akkor se lesz melegebb
2013. jún. 4. 18:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezek a fóliák mennyire sérülékenyek? Könnyen karcolódnak?
2013. jún. 4. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát masszívak. Kocsira se olyat raknak amely seperc alatt lekopik. De fogod, leveszed a hátlapod, azt lefújod kompresszorral! :D
2013. jún. 4. 20:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá, csak az jutott eszembe, hogy nem tudom jó dolog-e azt a festéket sokat tapogatni.
2013. jún. 4. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell ahoz kompresszor, csak megfelelő felület előkészítés és speciális műanyag alapozó, utána a festék, természetesen matt. Ezeket egyszerű flakonos kiszerelésben is kapni, mind az alapozót, mind a fedőfestéket. Ha jól csinálod tartóssabb lesz, mint a gyári festések.
2013. jún. 4. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!