Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen xperia...

Szerintetek milyen xperia telefont vegyek? (használtan)

Figyelt kérdés
Én xperia sl-re vagy xperia t-re gondoltam, de ha tudtok valami más jót akkor lécci mondjatok..
2013. jún. 4. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Használtan csak Sony Ericssont. A Sonyk nagyrésze túl fiatal ahhoz, hogy jó indokkal eladják őket. Szerintem az eladósorba került új Sonyk nem tiszták, vagy nem 100%-osak.
2013. jún. 4. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Abszolút hülyeség, rengetegen adnak el mindenféle telefont normális indokok miatt. Meg iPhone 5-öket, SGS4-eket meg a legújabb telefonokat is eladják, mert lehet nem olyan, mint amire számítottak, vagy épp kell a pénz, stb.

Egyébként XPeria T-nél nem nagyon van jobb Sony, csak az Xperia Z és ZL, meg ZR meg a Z különféle változatai, viszont azok drágábbak, szóval a T tökéletes választás.

2013. jún. 4. 19:01
 3/3 anonim ***** válasza:

nagyon olcsón de nekem nem tetszik: x 8,x 10

olcsón: sony xperia e,miro,sola,u,tipo,go

drágábban: sony xperia j,l,t,sl,ion,p,v

csúcstelefonok: sony xperia z,zl,zr

2013. jún. 17. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!