Mit csináljak a SGS Advance-mel, ha egyik Jelly Bean-el sem működik normálisan?
Mindegyiket felraktam ami eddig megjelent, a Magyarban bíztam de nálam katasztrófa. CoCore5/6 kernelt is cseréltem de nagyon nem vagyok elégedett. Annyira erölködik, még a billentyűzetem is lassú, nemhogy a játékok/alkalmazások.. Kamera is gondolkozik, lefagy.
Gingerbread-el a legjobb de az meg annyira elavult. Factory reset előtte/utána mindent megcyináltam. Mit csináljak mert már ott tartok, hogy kihajítom! Akinek ilyen van megosztana velem pár okos gondolatot vagy segítene? Nagyon hálás lennék!
Tedd rá az eredetit...
Nem értem mi bajod van a Gingerbreaddel, én szándékosan ezt használom! Ez az "elavult" szó annyira.. Nem is tudom. Vicces. vagyis inkább röhejes. vagy szánalmas. Olyan nincs, hogy elavult! Amit egy ICS tud, azt tudja egy GB is! A Jelly Beant pedig szándékosan nem adták ki erre a típusra, gondolom azért, amiért te is kínlódsz vele. Mindenre van magyarázat, csak arra nincs, hogy az emberek miért nem gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!