Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Blackberry vagy Iphone?

XXX2000 kérdése:

Blackberry vagy Iphone?

Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék venni meg is van rá a pénz de nem tudom mit.A Blackberryről azt mondják a legjobb minőség az Iphoneról meg azt,hogy az Apple nagyon jó csak drága bár mind a kettő az én ezt a két márkát találtam de ti is irhattok ilyen árban jó telókat.
2013. jún. 4. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
8%
Nokia Lumia 920
2013. jún. 4. 12:23
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
Most ez komolyan kérdés? Nem lehet összehasonlítani a világ legjobb telefonja köztudottan az iPhone jó most akinek samsungja van nyilván azt mondja hogy nem de gondolj bele nem véletlen hogy a világon magasan iPhoneból adtak el a legtöbbet. SZÓVAL EGY SZÓNAK IS SZÁZ A VÉGE, iPhone!
2013. jún. 4. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

Visszanyal a fagyi 2. válaszoló, azondja "akinek samsungja van jó hogy azt mondja, hogy az a világ legjobb telefonja" nos ezesetben te azt mondod, hogy iphone a legjobb? na vajon mért? ja mert iphone-od van. okcsá grat :P

Iphone túlárazott, csak a márkát fizeted ki(mondjuk ha nem 200ezer lenne, hanem annyi mint egy lumia 920,akkor talán megfontolandó lenne a vétele).

ott az iOS ami azért gyors meg gördülékeny nem akadozós rendszer, mert csak arra a 4-5 termékükre (vagy mennyi) kell kidolgozni a rendszert, és így jobban tudják optimalizálni.

Ez a helyzet a Windows Phone-al is. Csak a Nokia csinál WP telókat(csinál HTC,Samsung csinált,de azok elenyésző számban vannak a nokiához képest).

Szóval ha jól akarsz kijönni pénzügyileg a dologból, akkor Lumia 920-925 , mert gyorsaságban ugyanott van mint az iOS telók a WP, és a hardvere is erős, de mégis olcsóbb, tehát jobban megéri

2013. jún. 4. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Ja és nem azért támogatom ennyire a WP-t , mert olyan telóm van, amin az fut, hanem volt szerencsém látni és kipróbálni Lumia telókat. (Amúgy android telóm van)
2013. jún. 4. 15:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi.Egyépként a BlackBerryt csak azért írtam oda mert azt mondják az a legjobb minőség.
2013. jún. 4. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
20%
iPhonet még senki nem bánta meg!
2013. jún. 5. 09:22
 7/8 anonim válasza:
78%

Való igaz, hogy a Blackberry a legjobb minőség.

Azért mondják, mert így van.

2013. jún. 11. 19:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Üzleti embernek BlackBerry EYÉRTLEMÜ legjobb minőség nekem már kb 7-8 éve van meg és ugyan úgy működik mint mikor megvettem azt hozzá teszem hogy 7 év alatt elejtettem egy párszor szóval így válasszál(külseje se tört össze azt is hozzá teszem, hogy nadrág zseb magasságból ejtettem el). BlackBerry-t jó fromán csak üzleti emberek ismerik 10-15 éves gyerekek, pláza cicák azt mondják az Iphone( nem sértésből mondom a pláza cicát ha valaki az itt és magára vettem akkor így járt). Iphone se rossz de a minőség az a BlackBerry.
2014. máj. 9. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!