Az olcsó Samsungok tényleg ilyen sz. @rok?
1 éves sincs a Samsung star 2-őm, előtte Champ volt.
Újra az van mint anno a Champ-pel vlt: ha nincs a töltőn villog az akku töltése, mintha töltene, ha töltőre dugom, akkor nem jelzi, azt sem h mikor tőltött fel.
Alap állásban kijelzi h géphez csatlakoztatva, ilyenkor nem enged sem a lejátszóba, sem a játékokba lépni, ha bedugom az usb-t - csak a telóba, gépbe nem! - akkor enged mindent. Most éppen szabályszerűen adatkábel lóg a mobilból, míg én ezeket írom.
Mit kéne tennem? Más is járt már így?
sajnos nekem ilyen optimusokra nem telik.
na nem mondd, hogy nem telik...
akkor szépen nekiállsz gyűjteni egy kicsit hozzá ès nem kapàsból xart venni, mert samsung van ráírva...
hasznàltan 15-20 körül egèsz jó telókat is kapni pl. xperia mini.
Használtat nem merek venni, ki tudja mit sóznak rám, vmi szart vagy lopottat.
egyébként igen, 21 évesen örülök ha a megélhetésem tudom finanszírozni, nálam nincs olyan h papa mama szülinapra tablettel lep meg.
ZTE blade 3on gondolkodom.
nálam sincs olyan...
ha nincs pénzem nem veszek inkább semmit, xart főleg nem.
viszont mindig akad 1-2 rongy amit félrerakok aztán majd összejön valami...
szvsz inkább huawei y 300
Csak tudod mivel gépem nincs, nagyon sokat netezek, telózok és nem tudom kivárni míg összejön a pénz, általában veszek egy olcsót.
de talán most nem igy lesz!
szóval megjavíttatni nem lehet a mostanit? :/
Ha javíttatni lehetne, akkor vagy drágán, és akkor lehet, hogy annyiért kapsz 1 star 2-t már.
Használtat is nyugodtan lehet venni, de előtte utána kell nézni sok dolognak, hogy ne verjenek át.
lehet venni hasznàltat nyugodtan pl. egy gsm üzletben.
ott adnak számlát stb.
és ők ha már bevesznek egy használt telót eladásra, azért utánanéznek előtte...
Samsungba a legalja sztem a Sasmung Galaxy Mini 2.
Ennél lejjebb nem érdemes venni. Még ez felett is vannak néha gondok. Pl Galaxy Ace 2-őm egy héten egyszer annyira túlterhelni magát h kb belassul úgy h 2 perc mire a menüt megnyitja!! Ilyenkor restart és műkszik más gond nincs vele.
Amúgy ha olcsót telót keresel és jó akkor Huawei Ascend y300
köszi a válaszokat :)
Holnap utazom csere vagy szerelés reményében, de a helyzet az, hogy a jótállásról semmi papírom nincs, pedig egy djuce-os mappában van minden amit vásárláskor kaptam, szóval nem tudom mi lesz ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!