32 ezer forintból melyik a lehető legjobb okostelefon? (Persze használtan) Illetve ha nagyon megeröltetem magam, sikerül összekaparni 46-ot, amit nem szerenték, de ennyiből már kijöhetne egy 8GB-os iPhone 4?
32-ért külföldről újonnan megvan egy Huawei Ascend Y300 ingyenes szállítással, itthonról talán kicsit drágább, nézd meg.
Használtan is ennél csak rosszabb telefonokat kapsz.
Ennyiből a legjobb a huawei ascend y300 ( tényleg rohadt jó)!
Attól függ hogy melyiket választod ,hogy mit használsz többet vagy hogy mire van szükséged...
pl.zenehallgatás, skype , progik, stb... akkor huawei, de ha menőzni akarsz , fotózni szeretsz (mondjuk 5 mp van a huaweinek is), márkás cuccot akarsz akkor iphone.
Megjegyzem iphone-ba másfajta sim kártya kell!
Remélem segítettem. :)
Köszi a válaszokat, a menőzés távol áll tőlem, már jó ideje kinőttem. :-)
Xperia U-val szemeztem eddig, csak sokan mondták, hogy szaggat nekik új Androiddal.
Az iOS meg számomra már bizonyított, csak sajnos 3GS-t már nem akarok venni.
y300-am van nekem is nem szaggat egyáltalán, az iOs az előny is lehet , bár droidra nagyobb a választék appok tekintetében és nem is foglalnak annyi helyet, viszont az iOs fejlettebb...
iphone 3g telómat cseréltem huaweire szerintem megérte! :)
"bár droidra nagyobb a választék appok tekintetében"
Android fanként ki kell, hogy javítsalak. App Store-ba (még) több alkalmazás van, mint Google Play-en. Természetesen ez nem sokáig lesz így, de ma még mindenképp App Store a nyerő alkalmazások száma terén.
Ha azt írtad volna, hogy Androidra szélesebb a választék alkalmazások terén az még igaz is lett volna, hisz több féle alkalmazás van rá, mivel többet tud, nyílt.
bocs :)
nem tudok annyit, múlt héten kaptam a telót
pártatlanként írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!