A HTC készülékek mennyire jók? Mondjuk a Samsung Galaxy S3-hoz viszonyítva? És a Samsung Advanced?
Nemtom miről beszélsz, #1 is a kérdésre válaszolt.
Egyébként HTC telefonokról elmondható, hogy általánosságban kifejezetten jó minőségűek, ami az összeszerelést és anyaghasználatot illeti. Sokkal inkább prémium márka, mint egy Samsung. De HTC-nek is vannak gyengébb telefonjai, alsó és középkategóriás HTC-t nem is éri meg venni, csakis felsőkategóriát. HTC One pl. az egyik legjobb telefon, egyetlen hátránya a kamerája.
Nekem az S3 nagyon tetszik, jó a minősége is, de az ára szerintem irreálisan magas, főleg most, hogy kijött már az S4.
Nézegettem a HTC készülékeket, de nem tudom, mennyire megbízhatóak, milyen a minőségük? Ezért kérdeztem. Ma az üzletben egy kevésbé segítőkész hölgy volt, nem sok mindent mondott. Igazából nézegettem az S3 Minit, de arra mondta, hogy akkor inkább az Advanced vagy egy HTC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!