Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudok telefon függetlenít...

Hogy tudok telefon függetleníteni?

Figyelt kérdés
Alcatel OT-990-es. Itthon szeretném kifüggetleníteni, mert GSM-be drágán csinálják. Nincs valami leírás vagy videó?

2013. jún. 3. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

[link]

Itt van egy leírás hozzá, csak saját felelősségre csináld, nekem nincs ilyen telefonom, nem tudtam kipróbálni hogy működik-e

2013. jún. 3. 17:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Thx!
2013. jún. 3. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Az elso hozzaszolo azt az aprosagot elfelejtette leirni,hogy ehhez mar csak egy 80eFt-os hardverkulcsos programot kell megvenned :)

Gondolkozz mi a draga :ha gsm uzletben 3eFt-ert megcsinaljak,vagy ha magadnak szorakozol addig vele,amig a sajat kartyajat sem fogja tobbe elfogadni ?

2013. jún. 3. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

igy van. a program el sem fog indulni a kulcs nélkül.

Csináld csak otthon. birom az ilyen 500ft-os embereket.

Aztán remélem ellövöd az összes lehetőséget, vagy tönkrevágod a telót, aztán a gsm bolt dupla annyiért hozza helyre. én 14 éve vagyok mobilos. megveszem a "kulcsokat" mert kell a jó munkához, de szerencsére egyre több az otthon próbálkozó, aki azt hiszi 500ft-ért meg lehet csinálni bármit. helyes. nyomjátok csak. ugy is le akarom cserélni a kocsit :)

2013. jún. 5. 13:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó. Köszi, de nem nagyon értek az ilyenekhez épp ezért kérdeztem meg. De látom hogy te is csak kötekedni tudsz, sok bunkó ember van a földön, látom már. -dislike
2013. jún. 5. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
19%
nem nagyon értesz az ilyenekhez, épp ezért kérdezted meg. jah bementél a gsm boltba,és sokalltad amit ott mondtak. erre otthon akarod megcsinálni úgy,hogy "nem értesz az ilyenekhez" ha nem értesz hozzá, minek állsz neki? felőlem aztán nyomhatod a dislike-t, de én aztán tuti nem magyaráznám el neked,mit,hogyan csinálj a gép előtt ülve szájbarágósan a "köszi"-ért....
2013. jún. 6. 11:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem kértem hogy szájbarágósan mond el. Tudod nem úgy születik az ember hogy fújja kívülről-belülről a telefon függetlenítést. Amúgy meg minek regisztrálltál ide be a gyak.-ra ha nincs egy értelmes hozzászólásod? Ezt élvezed? Hát elég szomorú...
2013. jún. 6. 16:12
 8/9 anonim válasza:
93%
3#-nak attól nem lesz 500 forintos ember, mert nem akar 3e ft-t ki adni olyan dologér, amit lehet hogy olcsobban is meg lehet úszni , nem lehet mindenki telefonguru hogy tudja hogy ezt máshogy nem lehet megoldani csak 3eftért GSM-be.. 1x el felejtettem a Samsung Galaxy y jelszavamat, és én is inkább meg néztem neten, hogy kell megcsinálni. GSM-be el kértek volna 500-1500 ft-t 3 gomb megnyomásáért.. Szerintem semmi baj azzal, hogy ha valaki nem akar feleslegesen pénzt kiadni
2014. nov. 11. 15:04
 9/9 én2002 válasza:
Szerintem menj el a gsm-be!
2017. febr. 6. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!