Viber, vagy vájber?
Figyelt kérdés
A környezetemben szinte mindenki vibernek mondja, de engem marhára idegesít, és engem nevettek ki, mert vájbernek mondom. Elvégre nem magyar szóról van szó, nem?
Hogyan helyes?
2013. jún. 3. 14:09
2/11 anonim válasza:
Májkroszoft v. Mikroszoft? Mindkettő elfogadott :)
3/11 anonim válasza:
#1, eszlek meg te kis hitlerjugend! :D
4/11 A kérdező kommentje:
Személy szerint a Microsoft nálam Májkroszoft... Fő a 'változatosság'. Tudom, nem ezt kérdezted...
2013. jún. 3. 14:18
6/11 anonim válasza:
Pedig te mondod jól de hát az magyarosabb, hogy viber ezért sokan úgy ejtik ki ahogy írva van.
#3 Hitlerjugend xD ezen a kommenten sírva röhögtem xD :D
7/11 anonim válasza:
Vájbőr a helyes, de én viber-nek mondom :D
8/11 anonim válasza:
Sztem mindenki vibernek mondja :D Egyszer haverjaim előtt vájbört mondtam.. kiröhögtek :DD
9/11 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz de mi felénk mindenki rendesen vájbernek vagy vájbörnek mondja.Miután ez nem egy magyar szó másként nem csak hogy nem hangzik jól de értelme sincs.
10/11 anonim válasza:
Mivel a "vibration" kiejtve "vájbrésön", tehát a "viber" kiejtve "vájber". Remélem ezzel sikerül egyszer s mindenkorra pontot tennem a dolog végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!