Adott egy Xperia X8 androidos telefon ami 11W02 így a kernelt tudtam egyénire cserélni? Többi lennt!
vegyél egy alap routert 4-5000ért, nem szerencsétlen x8at kell nyektetni.
pou az megy normálisan(legalábbis régebben ment rajta)
a wifi megosztás funkciója meg sosem fog normálisan működni.
én már csak telefonálásra meg zenehallgatásra használom, meg néhanapján navigációra. de természetesen főzött rommal meg kernellel.
majd összegyűlik a pénz, aztán megy a levesbe, kiszolgálta az árát, szereztem rajt egy kis romolási tapasztalatot.
Hack, amikor valami olyanba nyúlsz, amit a gyártó nem engedélyez.
Nos,a root az az, ami azt jelenti,hogy a custom rom is.
Az XPERIA X8 olyan gyenge hardverből áll, hogy hiába fogsz bármit csinálni vele, a Pou nem fog menni.
Az első hozzászólónak teljesen igaza van, nem kell itt hisztizned. 15-30 ezerért tudsz venni ZTE Blade-t , azon már megy a Pou.
A te telefonoddal soha nem fog.
(GTA 4 se megy 1 magos 2Ghz-s processzorral asztali PC-n)
11W38-ig állítólag biztonságos a bootloader nyitás.
Sajnos a stock kerneles főzött romok valóban félmegoldások, csak a custom kernelesek működnek jól.
Amennyiben valóban a wifi hotspot szükséges csak a pou jó futásához, valóban érdemes a kernelcsere.
Ha rákeresel neten, találsz jó leírásokat a bootloader nyitáshoz, utána a Flashtoollal gond nélkül tudsz kernelt flashelni. Ügyelj arra, hogy ne xrecovery-ből telepítsd a romot, a cwm recoveryt fel kell tenni.
Én ajánlom a MiniCM10 jellybean romot a legfrissebb nAa kernellel. Nálam közel fél éve megy gond nélkül, a wifi megosztás is stabilan működik.
előző:
amúgy ha nem akarsz telefont cserélni ,akkor vegyél egy routert ahogy itt már írták. Használtan is kapsz, max 3000-ért.
Az x8, mint írták is, hardverileg eléggé messze jár a tökéletestől.
A wifi hotspot egy utólagos, főzött romos belebővítés. ennek megfelelően végletekig ki is használja a készülék képességeit.
Ha wifi hotspotnak használod, közben hiába is próbálod másra használni. A memória és a proci sem fog tudni egyszerre annyi dolgot kiszolgálni.
A telefonban a wifi hotspot alapból nem arra van, hogy routernek használd a készüléket folyamatosan, csupán arra, hogy pl. ideiglenesen, alkalmilag kisegíts egy net elérés nélküli havert.
Nem véletlenül lehet külön wifi routert kapni, nem is drágán. Célfeladatra céleszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!