Szerintetek melyik jobb: lg optimus g vagy galaxy s3?
Plusz még a htc one és az xperia z.
Ez a 4 teló közül melyik a jobb.
Sorrenbe ha lehet.
vehetttem volna s3at,vehettem volna xperia z-t de én az optimus g-t választottam és nem bántam meg.
hogy miért vettem őt?
xperia z kijelzője csúnyán lemarad 441ppi ide vagy oda,sokkal rosszabb.
galaxy s3 szintén életlenebb kijelzővel rendelkezik,erről találhatsz is képet neten.
másik meg hogy az optimus g eleve az s3ra kontráz rá azért is dobta piacra az lg.
teljesítmény teszteken is jobb az lg.
s3nál írnak laggolást,optimus g nél még csak 1 helyen találtam olyat hogy várni kell egy picit,mikor a futó alkalmazásokat nézem,sehol máshol nincs semmi amire várni kéne,villám gyors.
htc one,jó kis teló,az nekem túl drága volt,hogy megvenném e nem tudom mert állítólag van egy pár hiba a készülékben.
HTC One > Optimus G > Xperia Z > SGS3
Hardveresen SGS3 a leggyengébb, többi nagyjából egy szinten van, de azért a HTC a legerősebb, csak nem olyan sokkal. Viszont annak a legjobb a külseje anyaghasználatra, érzetre, mindenre, annak a legszebb a kijelzője, annak a legjobb a hangszórója, stb. Kamerája az egyetlen gyengéje, igaz, este a legjobb képeket lövi, de a legtöbb ember inkább nappal szokott fényképezni, ahol azért kicsit le van maradva.
Optimus G igazából csak kijelzőjében jobb az Xperia Z-től, ami igaz, hogy 1080p-s, de sima hagyományos TFT LCD kijelző van benne, Optimus G-be meg az egyik legszebb IPS kijelző. Xperia Z viszont víz és porálló, és azért annyira annak sem csúnya a kijelzője.
SGS3 meg nem értem hogy került ide, akkor már miért nem SGS4, ha már HTC One meg Xperia Z-ről van szó?
szerintem azért mert nem éri meg megvenni.
sok cuccot meg kap az s3 is,egyébként meg full ugyan az,annyi hogy 1080p a kijelző viszont van hogy elmosódik egész szöveg mikor fel le húzod a kijelzőn.
ma egymáshoz raktam egy s4 et meg egy s3at,még méretre sem látni különbséget,lehet mondjuk nincs is nem tudom a méreteiket.
a kijelzőjük közti 0,2colos eltérést észre sem venni.
nem nagyon éri meg a plusz költséget.
s4el én sem számolnék ha telót vennék most.
Annyival tényleg nem jobb az SGS4, hogy mondjuk valaki az S3-mat lecserélje, de ha valakinek régi telefonja van és most vesz újat, ráadásul van is pénze rá, mert HTC One meg ilyeneket ír, amik az S4-el vannak egy kategóriában tudásra és árban is, akkor az vegyen S4-et.
Méretben minimális különbség van, S4 kb 1 mm-rel vékonyabb és rövidebb is, pontosan nem tudom, de ez nem is fontos, ha valakit nagyon érdekel, az neten úgy is megtalálja az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!