Milyen telefont ajánlatok? Max 230-250€-t költenék rá.
Figyelt kérdés
Lényeg,hogy nagyon jó legyen rajta a hang,gyors legyen,a játékok ne fagyjanak le.Kamera min. 5 mpx,gps,ICS..minden extra jó lenne,ha volna rajta.Egyébként HTC-ken gondolkodtam,mivel arról hallottam,hogy nagyon jó minőségű rajta a hang.Ajánlanátok olyan mobilt,ami nem haladja meg a keretet?2013. jún. 2. 21:09
1/7 anonim válasza:
HTC One lenne az abszolút legjobb hang szempontjából, nem találsz olyan telefont, amin a gyári hangszórók jobbak lennének. De ahhoz több, mint kétszer ennyit kéne rákölteni.
230-250 eurós árkategóriában nem fogsz olyan kiemelkedő hangszórójú telefont kapni. Rossz nem lesz, de a többi is kb ugyanaz.
Ennyi pénzért meg nehogy már csak ICS-es mobilt akarj, JB az alap. Egyébként ha már amúgy is HTC-t akarsz, akkor HTC One S. Egy elég jó kis középkategóriás telefon, pár évig bírni fogja a gyűrődést, a ház minősége meg beszarás.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!Esetleg valami olcsóbb?Ahol rendelni szeretnék majd mobilt,ott 280€. :S
2013. jún. 2. 21:25
4/7 A kérdező kommentje:
Ezt amúgy 1. válaszolónak küldtem. :D
2013. jún. 2. 21:27
5/7 A kérdező kommentje:
Nem annyira szeretnék Windows Phone-t..
2013. jún. 2. 21:31
6/7 anonim válasza:
HTC One SV? Valamivel úgy tudom olcsóbb.
Vagy nem HTC-be: Sony Xperia L, Xperia P.
Nem tudom melyik mennyibe kerülhet abba a boltba.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy fogok Xperiákat venni. :/ Egyébként HTC Desire X?Gyengébb a hangszórója,mint pl a HTC One-oknak?
2013. jún. 2. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!