Android probléma, nem ismeri fel a gép a telefon. Help?
Figyelt kérdés
Van egy Samsung galaxy s plus mobilom, amit ha rákötök gépre, nem ismer fel. csak is wifis kapcsolaton keresztül tudok fájlokat rárakni, de most az a probléma, hogy egy új androidot telepítettem fel, ami nem működik, csak a töltő képernyőjét látom, tovább nem megy. És hogy az alap androidot vissza tudjam rakni, ahhoz gép szükséges. Esetleg más módon is vissza lehet rakni a gyári androidot?2013. jún. 2. 20:50
1/3 A kérdező kommentje:
telefont*
2013. jún. 2. 20:51
2/3 anonim válasza:
Írd be google-ba hogy samsung kies. Töltsd el a programot és azzal felrakhatod rá az alap gyári ROM-ot. Elképzelhető azért nem megy tovább mert a kernel nem megfelelő. Megkérdezhetem miféle ROM-ot próbáltál rá rakni?
3/3 A kérdező kommentje:
ezt : [link]
Az a baj, hogy nem ismeri fel ha usb kábellel van csatlakoztatva, már letöltöttem a Kiest de nem megy. eddig wifin ment de mivel most be se tudom kapcsolni ezért az is offos.
Igazából már azt is megpróbáltam, hogy másik telefont csatlakoztattam, beleraktam az sd kártyát, és ráraktam egy másik ROM-ot. De amikor a samsungnál telepítésnél vagyok, akkor nem is találom azt amit felraktam, mintha nem is sd kártyáról akarná telepíteni..
2013. jún. 3. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!