Nokia Lumia 520 vélemény?
Figyelt kérdés
Mondanátok pár véleményt aki már egy ideje használja a telefont, mert ismerősöm azt mondta hamar meghal rajta a windows...2013. jún. 2. 19:01
11/18 anonim válasza:
Igazából egyik telefonnak sem a legjobb.
Szerintem ennél olyan átlagos egy kicsit jobb.
12/18 P.Niksi.Barbara válasza:
sziasztok.
Kérdésem lenne hogy Vibert meg ilyesmit lehet rá telepiteni ?
13/18 anonim válasza:
Lehet.
Viber, Whatsapp, Skype...
14/18 A kérdező kommentje:
Egyetlen amit nagyon hiányolok : Google Hangout
2014. szept. 27. 19:59
16/18 anonim válasza:
Napfényben is nagyon jó,mert van olyan beállítás,ami pont a napfényre való,és látható vele,meg automata fényállítás stb,nagyon jó telefon,gyönyörű képeket csinál,nagyon hangos,a rendszerrel semmi baj,sőt ha frissítés van,akkor fejlesztenek,és még szebben fényképez,és hangosan szól,talán 1 hátrány van,de igazából annyira nem is lényeg,az hogy nincs vaku,de azért néha jól jönne.
17/18 anonim válasza:
Utolsó..Nekem is 520-am van..
A kamerájától azért nem vagyok elájulva mert pont az az egy dolog ami szerintem az 5mp ellenére nem a legjobb.
Láttam már másik 5mp-es kamerájú telefont amelyik sokkal élesebb képet készít..itt ennél a zoomolást el lehet felejteni mert pixeles nagyon.
18/18 anonim válasza:
Mennyire gyorsan merül az akksija egy hasonló kategóriás Samsung-hoz képest? :) Mert a Samsung nagyon gyorsan merül még normal használat mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!