Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől nagy szám a Motorola Aura?

Mitől nagy szám a Motorola Aura?

Figyelt kérdés
Néztem a T-Mobile-nál anno. telefonokat [Azóta egy LG KM900 Arena boldog tulajdonosa vagyok] és megakadt a szemem a Motorola Aura nevű készülékén, meg persze a -szerintem- irreálisan magas árán. Domino csomagban most 400.000 Ft. Miért ennyi? Ebből már egy iPhone 3GS 32GB is boldogan kijön vagy háromszor-négyszer...
2009. okt. 6. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert egy luxustelefon aminek minden alkatrészét kézzel polírozzák. persze igazad van tudása semmi. valakinek mégis ez kell. csak a külső a fontos
2009. okt. 6. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
sztem a kinézete is undorító
2009. okt. 6. 20:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Szerintem a külső nem olyan fontos...illetve fontos, de nem ennyire...
2009. okt. 6. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Akiknek ez a telefon készült,teljesen más szempontok alapján vesznek telefont mint te vagy én. Ez prestizsmobil,csak az ár számít.Kifejezi azt, hogy befutott ember vagy.
2009. okt. 6. 22:28
 5/6 anonim válasza:

Viszont ha olyan készüléket szeretnél aminek:

-A több mint 700 darabból összeállított készülékben 200 alakatrész, ezen belül 130 darab golyóscsapágy gondoskodik a fedlap nyitásának finomságáról.

-a világ első 1,55 hüvelykes, 480 képpont átmérőjű kerek kijelzővel szerelt telefonja, melyet ráadásul 62 karátnyi zafírkristály is véd.

Szóval azért azt be kell vallani hogy azért eléggé egyedülálló...ráadásul mindenki a kijelző színtelítettségéről áradozik.

és presze...nyílván nem éri meg az árát...de akinek nem fontos az ár és nem szereti ha az utcán ugyanolyan mobil jön szembe mint az övé,akkor ez neki való.

2009. okt. 11. 10:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem semmi, igen valóban nem sok Aura szaladgálhat az utcán. Egyszóval ez plazacicáknak való, akiknek a faterjuk valami jól menő cég igazgatója vagy valami ilyesmi.
2009. okt. 18. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!