Melyik a jobb sony xperia p vagy a nokia lumia 620?
Figyelt kérdés
melyik a jobb sony xperia p vagy a nokia lumia 620?2013. máj. 31. 21:53
11/16 A kérdező kommentje:
oké köszi a tanácsot és mi a véleményetek a samsung galaxy s advancröl az jo?
2013. jún. 26. 11:01
13/16 anonim válasza:
620-ra szavazok.Volt androidom(nem egy hétig).Soha többé!WP8-ra kevesebb az alkalmazás,de mindent megtaláltam ami kell.(csak nincs 2000 zseblámpa app,csak 200)
Viszont ami az előnye.....majd Bog(10 éve telefonokat tesztel)elmondja:
http://www.youtube.com/watch?v=vQ1Wms7ziNc&feature=player_de..
Stabilabb rendszer a Windows Phone8,mint az Android.Használható a droid is,csak nekem az nem "gyere be",mikor telefon beszélgetés közben fogja magát azt újraindul.Ilyen és hasonló mutatványokra hajlamos a jó öreg droid.:)
14/16 anonim válasza:
Utolsó nekem egy Sony Xperia Tipom van már több mint egy éve, és soha nem csinált olyanokat amelyeket te leírtál.Ergo nem 15ezerért kell venni droidos telót.
15/16 anonim válasza:
Honnan gondolod hogy annyiért vettem?Anno 75 ezerért vettem egy Samsung Galaxy S Plus-t.Persze az 2.3 volt,meg ma már sehol sincs hardware-esen.Ismerősöm most újított egy S4-et,akkora beakadások vannak rajta,mint a ház.Mindig a neten jönnek elő a tökéletes androidosok,akiknek a Tipo-ja,kis alsó-közép kategóriás Samuja is olyan gyors,mint a szél.A valóságban nem ezt tapasztalom.Persze lehet valami titkos készletből kapnak emberek csoportja,amit a való világban nem használhatnak,csak a neten írhatnak róla.:)
16/16 anonim válasza:
Az S4-ből lehet pont olyat fogott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!