Huawey ascend y300 vélemények?
leginkább az érdekelne, hogy a kijelző mennyire van rendben.
azt mondják hogy ips kijelzője van,de valahol azt olvastam hogy ez nem igaz...
igazából nem akkora probléma ez szerintem,ha nem rossz a kijelző..
ezen kívűl érdekelne még hogy mennyire gyors , gondolok itt a böngészőre ,illetve magára a rendszerre.
üdv!
IPS kijelzője van 110% t-mobilos készülékem van meg vagyok vele elégedve nem gondoltam volna, hogy ennyi pénzért ilyen telefont kapok, nagyon jól néz ki(sokkal jobban mint képeken én is meglepődtem) kényelmesen, stabilan lehet kézben tartani, mikor először kézbe fogtam éreztem, hogy nem "bóvli" ami nagyon tetszik és nekem új az a fastBoot 2 másodperc alatt bekapcsol és feláll a rendszer, játékokat szépen viszi bár nekem ez a JB nem jött be :\ raktam rá egy launchert de nem bizonyult elégnek, most új costum romot tettem rá ami antutu-n 2100+-t dobott 8400pont azért nem rossz 35ezerért(webshop-ból rendeled -10%) játékokat még nem próbáltam az új rom-mal de merem ajánlani a készüléket csak ámulok bámulok :)
Helló!
Az lenne a kérdésem hogy létezik e az Y-300-as hoz PC Companion Vagy hasonló progi!
A választ elóre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!