Galtibor kérdése:
Meg fog javulni a telefonom?
Figyelt kérdés
Vízbe ejtettem az Sony Ericsson Xperia Ray telefonom. Haj szárítóztam, mindent kipróbáltam és nem kapcsol be, vajon jó lesz még valaha? vagy ne reménykedjek?2013. máj. 30. 20:29
1/6 anonim válasza:
Mennyi ideje esett vízbe?
Legelső lépésként szét kell szedni amennyire csak tudod, aztán két napra egy tál rizsbe tenni, az kiszívja belőle a nedvességet. A bekapcsolással felesleges előbb próbálkozni. Hajszárítóval csak ártasz a telefonnak. Ha nem kapcsol be, szervíz, hátha meg tudják csinálni.
2/6 A kérdező kommentje:
ma délután, olyan 3 óra körül.
2013. máj. 30. 20:50
3/6 anonim válasza:
Hagyd száradni 3-4 napot akksi ki és nem bekapcsolna csak elkúrod.
4/6 cooze válasza:
Megint a rizses téma... Fogjátok fel, hogy az nem tisztítja ki! Vidd el ultrahangos tisztításra, az hatásos.
Ázott telefonok tisztításával foglalkozom, ha javíttatni akarod, írj!
5/6 anonim válasza:
Amíg el nem jut szakszervízbe ez csak egy dolog amit tehet, még mindig jobb mintha nem tenne semmit. A rizzsel nem garantálható a további hibamentes működés, csak amolyan vészmegoldás.
6/6 cooze válasza:
A legjobb amit bárki tehet az, hogy az AKSIT KISZEDI és NEM TESZI BELE, amíg szakember ki nem tisztítja! Sokan ott szúrják el, hogy próbálgatják és utána keresnek fel bárkit is tisztítás ügyben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!