Nokia Lumia 800 vagy Nokia Lumia 820?
Figyelt kérdés
szóval vennék új telefont és nem tudom megéri-e az a plussz pénz mert a wp8 és wp7.8 között mi a külömbség ?
én kb 2-3 év múlva is szeretnék rajta game-ket játszani (akkor újakat) .
2013. máj. 30. 19:50
1/3 anonim válasza:
820wp 8 miatt, és jobb a harver.
2/3 anonim válasza:
wp7-re nincsenek olyan jó játékok, mint a wp8-ra. És mivel A wp egy befutó OS, így 2-3 év múlva is tudsz majd rajta gamelni. Úgyhogy wp8. Meg sokkal több jóság van már a wp8-on. Megbánni nem fogod. Nem véletlenül kapta a mobilaréna oldalán a "tesó a mindennapokhoz" nevezést a használhatósága miatt.
A L800 se rossz, én még wp7 párti vagyok és maradok egy ideig, de tapasztalatból mondom, hogy a wp7 10-ből 5 dologban kimarad. Ergo, ha jön egy új app, nem kapja már meg, csak kivételes esetben.
3/3 anonim válasza:
minden képpen a 820. Főleg a ha 2-3 év múlva is játszani akarsz rajta. Bár szerintem a komolyabb játékok 2-3 év múlva már ezen se fognak menni. De én is a 820-at venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!