Blackberry telefonról akad pár kérdés, aki ért hozzá benézne?
Sziasztok!
Nem vagyok üzletember, egyszerű telefon felhasználó vagyok, aki nagyon sokat ír SMS-t, és e-Mail-t, üzeneteket. Xperia U-m van jelenleg, amit én egyszerűen megelégeltem, mert érintőképernyőn én NEM tudok normálisan írni (Igen kellett 3-4hónap mire rá jöjjek)
Querty billentyűs mivolta miatt kinéztem a Blackberry 9300, 9700 (kölcson volt 1napig egyszer, nagyon jól tudtam írni rajta, nekem kézre állt (az már más kérdés miért nem azt vettem Sony helyet.. ))
Pár kérdésem akadna: BIS, ha az nincs regisztrálva nem tudom alapdolgora használni a telefont?
Révén, hogy én csak telefonálok, és üzenetezek (SMS, VIBER, Facebookon üzenet), semmi játék meg ilyenek, erre vígan tudom használni?
Azért kérdezem, mert annyi ellentéses dolgot olvastam, hogy én már össze vagyok zavarodba a BIS, BES, meg minden ilyen dologgal kapcsolatban.
Köszöntem.
Köszönöm a választ!
Nkem kézalól is tökéletes lenne a telefon, nem feltétlen szükséges nekem új. De azért a szolgáltatóknál is szétnézek!
Szóval ha a BIS nincs regisztrálva (nem vagyok előfizetve rá) akkor is megy a Viber, WhatsApp mobilinterneten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!