Samsung galaxy s4 vs HTC ONE?
Ha meg vagy elégedve az S3-mal, akkor mindenképpen S4!
Szvsz. nagyon is meg vagy elégedve :)
Én S2-őt használok, és ha csereérett lesz mondjuk egy év múlva (mert jelenleg semmi baja nincs), akkor tuti, hogy vagy S3 vagy S4 lesz az utód!
en a yegnap voltam a telenornal, es megneztem az S4-et nagyon brutal, nem hittem volna hogy ilyen jol nez ki es az a kijelzo eszmeletlen, a belsojuk kb egyforma es infra az One-ban is van, nekem a Htc is nagyon bejon nehez lenne a valasztas igy hogy lattam az S4-et de nekem eddig a Htc One jobban bejon (a kamera erheti a kritikaval, a nem bovithetoseg es a Home gomb eltunese, meg persze a Samsung ugyes praktikumai)szerintem a Htc kijelzoje jobb, en jobban szeretem azt a technikat es jobb a pixelsuruseg, es a fem haz ami engem megfogott az One-ban
az az igazsag hogy az utcan mindenhol Samsungot latsz, ha nem akarod hogy neked is az legyen akkor Htc, (S4 bol gondolom eleg sok lessz mert eleg jok az eladasi statisztikak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!