Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s4 vs HTC ONE?

Samsung galaxy s4 vs HTC ONE?

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni mobiltelefont de nem tudok dönteni a kettő közül,melyik jobb miben és mi a hátránya? Most egy galaxy s3-am van ha HTC-t választom akkor nem lesz kicsi a kijelzője ha már megszoktam vagy nem feltűnő? És a samsungnak most tényleg fém a kerete? Ti melyiket vennétek?

2013. máj. 30. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Én az S4-et venném már a specifikációi miatt is. A belsejéről ne is beszéljünk. HTC külsejét szerintem nagyon elcseszték
2013. máj. 30. 01:37
 2/5 szotyi2223 válasza:
S4!! Ne is gondolkodj rajta! Stilusilag is jo, agya nagyin bitang, olyan dolgokat tud, hogy uristen... lehet aprosagnak tunik igy hogy hallod a lehetosegeket de amikor nalad van a telefon es a hetkoznapokban hasznalod rajossz, hogy mennyire kenyelmes. Egy kis aprosag pl van benne infra, nem talalod a taviranyitodat akkor a telefonrol tudod vezerelni a tv-t, hazimozit, dvd-t stb stb. Csak ajanlani tudom a keszuleket. S3 utan is erezheto a kulonbseg!!
2013. máj. 30. 03:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy S4.Már leírták előttem nagyjából hogy miért.
2013. máj. 30. 07:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha meg vagy elégedve az S3-mal, akkor mindenképpen S4!

Szvsz. nagyon is meg vagy elégedve :)

Én S2-őt használok, és ha csereérett lesz mondjuk egy év múlva (mert jelenleg semmi baja nincs), akkor tuti, hogy vagy S3 vagy S4 lesz az utód!

2013. máj. 30. 08:09
 5/5 anonim válasza:

en a yegnap voltam a telenornal, es megneztem az S4-et nagyon brutal, nem hittem volna hogy ilyen jol nez ki es az a kijelzo eszmeletlen, a belsojuk kb egyforma es infra az One-ban is van, nekem a Htc is nagyon bejon nehez lenne a valasztas igy hogy lattam az S4-et de nekem eddig a Htc One jobban bejon (a kamera erheti a kritikaval, a nem bovithetoseg es a Home gomb eltunese, meg persze a Samsung ugyes praktikumai)szerintem a Htc kijelzoje jobb, en jobban szeretem azt a technikat es jobb a pixelsuruseg, es a fem haz ami engem megfogott az One-ban

az az igazsag hogy az utcan mindenhol Samsungot latsz, ha nem akarod hogy neked is az legyen akkor Htc, (S4 bol gondolom eleg sok lessz mert eleg jok az eladasi statisztikak)

2013. máj. 30. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!