7es, mondjak? iPhone 4. használtan 55-nél kezdődik, és nem kell hozzá se 8 mag, sem pedig 2 giga ram, hogy játszak rajta. amúgy értelmezzétek a kérdést. senki nem általánosított. itt most azokról a tizenévesekről van szó, akikre ez igaz, senki nem mondta, hogy mindenkinél ez a normális. a multitasking meg csak egy lehetőség. minek fusson minden a háttérben, és fogyasszon felesleges energiát, ha például egy jól optimalizált rendszeren másodperc töredéke alatt ugyanúgy megnyitható, mintha csak félre lett volna rakva.
2013. máj. 29. 19:12
12/28 anonim válasza:
Nyilvánvalóan oprendszertől függ, egyébként rég nem vagyok már tizenéves, és igen kihasználom nettel, a kötekedős beszólásokat kerüljük, nem vagyok olyan passzban, főleg nem egy 15 évessel szemben.
Köszi.
2013. máj. 29. 19:26
13/28 anonim válasza:
Amúgy 55 ért karcos külföldi függő gevey sim-es i4-et kapsz.
2013. máj. 29. 19:28
14/28 anonim válasza:
7-es, a nagymenőzés és a kötekedés sajnos nem jött be... Tudod a HD kijelző nálam is megvan, a NOVA3 és a Modern Combat nálam is megvolt, csak igen hamar meguntam. Bár az MC3-mal eljátszottam pár napot. Az, hogy te milyen passzban vagy, rohadtul nem érdekel, ne írkálj baromságokat!
2013. máj. 29. 19:48
15/28 anonim válasza:
13-as, nézz fel hardveraprónak, de akkor hogy ne túlozzak, adjunk hozzá még 5ezret és 60ért már biztos, hogy találsz egy 16 gigás magyar függőt.
2013. máj. 29. 19:52
16/28 anonim válasza:
1.) Admin vagyok Prohardveren
2.) Nem én kezdtem a kötekedést
3.) Megdolgoztam a telefonom áráért, felnőtt ember vagyok, ugyan hadd legyen már véleményem.
Mi közötök van hozzá, hogy ki mire költi a pénzét?
2013. máj. 29. 20:17
17/28 anonim válasza:
Nem nagymenőzés volt hülyegyerek,leírtam mire lehet használni egy szájbavert okostelefont. Mert van aki kihasználja. Én pl. ezen dolgozom délutánonként.
2013. máj. 29. 20:20
18/28 anonim válasza:
:D na jó, admin...:D szerintem itt veszítette el a "veszekedés" a komolyságát. viszont attól a titulusod semmin nem változtat, hogy hardveraprón iPhone 4-eket 55-70ezerig árulják(sőt a 70 már szerintem sok is).
2013. máj. 29. 20:23
19/28 anonim válasza:
Nyilván számít, hogy admin vagyok, ugyebár csomószor javítani, szerkeszteni kell a hirdetéseket, valamint 2 éve én is csak itt cserélgetem a telefonjaimat.
Egyszerűen csak nem értem mire vered a nyálad. Ha valakinek apucija pénzes megveszi ez van. Én sem bírom ezeket.
Attól meg, hogy telefonra nem költesz nagy összeget, másra te is biztos költöttél már kisebb "vagyont" nem?
2013. máj. 29. 20:28
20/28 anonim válasza:
nem, de itt most arról volt szó, hogy szerinted egy durvább játékra nem elég az 1 mag és 512 ram. márpedig elég, csak nem android-os telefonban kell gondolkozni. egy iPhone 4 nem 100ezer Ft, szóval nem feltétlenül azért kell egy gyereknek drága telefon, mert az olcsóbbon nem tud játszani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!