Mi a velemenyetek az XPERIA Z-rol?
Jo cucc lett szerintetek?:D ahogy elneztem a videokat hat nemsemmi a telefon.es szerintem sokkal jobban megeri mint az samsungok s termekei.
van akinek mar van es batran meri ajanlani?:D
koszi a valaszokat.:D
ha ideadnának 210.000 ft-ot (hogy egy iphone5 ára legyen), én ebből a pénzből hülye lennék almát venni.
Samsung termékei sose vonzottak, egyedül még a Galaxi Ace termékcsalád volt egy kedvenc nálam, de annak a teljesítménye elég gyenge mára már. (ekkor kedveltem meg a Motorola Defy családot is).
Ha már motorola, annak sincs rossz terméke, (X Phone), de én is inkább Sony-t vennék (ebből az pénzből Z-t természetesen mert még maradna is bőven :D )
Xperia Z... Mindenkit megszédít az hogy vízálló meg hogy a "A SONY LEGJOBB OKOSTELEFONJA" Pedig egy gagyi minőségű termék (meg kell nézni élőben én is azt hittem hogy nagyaon jó) Az illesztési hézagok nagyok az oldalán a gomb lötyög összevissza ,ezek persze megbocsátható bűnök,de szerintem jogosan mondom hogy egy Csúcsmodellhez jóval magasabb minőségi elvárásokat támaszt az ember mint egy olcsóbb telefonhoz.
Az Opercáiós rendszer : Android...Szerintem ezzel mindent elárultam...
Egy kalap sz*r ,kútba dobált pénz ,fel kéne függeszteni a fejlesztését,abszolút nincs értelme ,ezt a google-nek is be kéne látni,kijavítanak egy hibát ,büszkék magukra "milyen jó kijavítottuk" kiadják az új frissítést a szerencsétlen felhasználó meg tépi haját ,mert bár a régi hiba eltűnt,előjött 5 másik ,és ez így van összes frissítésnél, Kijött a Jelly Bean ami még félkésznek se mondható annyira sok hiba van benne...ennyit az Androidról...
És most mondhattok bármit az Android OP. rendszer minden telefon elront,A csúcskategóriás telefonok is használhatatlanok az Android miatt...
Nem vagyok Alma párti de a két op rendszert össze se lehet hasonlítani Sokkal de sokkal jobban gondolkodnak,terveznek,és gyártanak az almáék,ezt mindenkinek BE KELL LÁTNI!
Ennek ellenére nem vennék Almát a túlzó ár Miatt 200.000ft környéke a legújabb...
Inkább a Windows rendszerű mobilok felé fordulnék és ha már mindenképp csúcsmodell akkor Lumia 920!
Egy elkeseredett és csalódott, Volt SONY rajongó...
iOS még nem volt a kezemben, csak android, windows phone, meg simbian.
Egyértelmű hogy a nokia megvalósítása a leggyérebb, de számomra a windows phone is egy rakat szemét.
Az androidnak is vannak hibái, iOS-t szívesen kipróbálnám, de az android olyan "otthonos" nekem. Az biztos, hogy többet nem veszek windows phone-t, pedig annyira megörültem, hogy elterjed meg minden, de ugyanaz lesz a sorsa, mint a windows8-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!