Így is vehetek telefont?
Figyelt kérdés
Szeretnék a Vodafone-nál telefont venni.
Persze nem hűség nyilatkozatost , 16 éves vagyok , szülő nélkül bemehetek ,megvenni ?
2009. okt. 5. 20:56
1/3 anonim válasza:
nézd meg az általános szerződési feltételeket. gondolom vitamax. szerintem nem.
2/3 anonim válasza:
Elvileg nem - még feltöltőkártyás szerződést sem köthetsz.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem, én 17 évesen akartam (4 éve!) a T-mobilenál telefont venni......nem engedték.
Szerintem te sem fogsz tudni.
Megoldás:
1. szülővel vásárolsz.
2. Valaki olyan veszi meg a telót saját nevére ki már elmúlt 18 és utáűna te használod. (haver, rokon, csöves az utcáról :D)
3. Végig túrod a használt telefonos üzlteketz, jó eséllyel fogsz olyat találni amilyet te akarsz, úgy hogy csak pár napot volt használva, vagy még annyit sem, és az eladó biztos tud segíteni a sim kártyával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!