Néhány napos Lumia 620-am egy éjszaka alatt 100-ről 20-30%-ra merül, amikor feltöltöm üzemidőnek csak 9-12 órát ír ki. Ez normális jelenség?
meg azért, pár nap kell mig üzemben beáll az akkumulátor szóval iylenkor ez nem meglepő (ne hagyd rajta,remélem nem hagytad rajta fél napokra mert az azonnal elkezdi kinyirni az akksit, ezeket nem kell kisütni meg ilyesmi) pár napig töltsd olyan másfél órát ha lemerül és utána kiderül.
de mondom az a futó programoktól kezdve,vagy valami bekapcsolva van,ezer dologtól függ
"remélem nem hagytad rajta fél napokra mert az azonnal elkezdi kinyirni az akksit"
Remélem ezt egy elektrotechnika tanárnak nem mondod majd.
A mai töltők ha az akku eléri a teljes töltöttséget, csepptöltésre váltanak, olvass utána. Nem nyírja ki az akkut.
Szerintem nem normális, valamilyen program futhat a háttérben. Nekem is Lumia 620-am van, normál használattal 2 napig bírja, egy éjszaka alatt repülő módban 2-3% megy le.
Nézd meg a háttérben futó programokat (beállítások-húzd balra a képet-háttérben futó feladatok) és tiltsd le azt ami nem kell. Ha ez sem segít akkor várj még egy pár napot, hátha idő kell annak hogy "beálljon" az akku idő, ha ez sem segít akkor egyértelműen szerviz.
Nekem is lumia620-am van de én ilyent nem tapasztaltam.
Intenzív használat mellett 1 napig azért bírja.
Használat nélkül akár 4 napig is bírná.
Szerintem kapcsolj ki néhány háttérben futó alkalmazást hátha jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!