Ezt meglehetne oldani? (Xperia U)
Figyelt kérdés
Hogy egy egész képet kilehessen állítani háttérnek ne csak egy fél kéz legyen benne van erre valami program? Vagy iesmi?
És a hátuljáról leesett a kamera körül lévő ezüst bigyó mennyibe kerülne kicseréltetni a hátulját?
Köszönöm
2013. máj. 28. 19:49
1/2 anonim válasza:
Első; Szerintem menj fel a Zedgére, és onnan tölts le háttereket, nekem onnan ha letölti ,akkor a teljeset be lehet állítani, vagy valami Wallpapers nevű app a Play Áruházból.
Második; Na azt nem tudom hogy mennyibe kerülni kicserélni, de szerintem ne foglalkozz vele, mert lehet hogy drágább megcsináltatni, mint venni egy másik sima matt fekete ,vagy fehér hátlapot.
2/2 A kérdező kommentje:
Kössz
Én is a hátlap lecserélésére gondoltam
2013. máj. 28. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!